dimarts, 20 d’octubre del 2015

El Port de Barcelona augmenta un 20% el transport de camions

El Port de Barcelona augmenta un 20% el transport de camions

El trànsit total s'ha mantingut estable entre el gener i el setembre amb 34,9 milions de tones

El Port de Barcelona ha incrementat un 20% el volum de mercaderies transportades en camions i remolcs per les autopistes del mar en els nou primers mesos de l'any respecte al mateix període del 2014, amb més de 100.000 unitats de transport intermodal (UTI) mogudes.

Els tràfics han estat majoritàriament amb Itàlia (més de 99.000 UTI), i la resta amb el nord d'Àfrica (1.570 UTI), impulsats per noves rutes i freqüències de les navilieres, ha informat el port aquest dijous en un comunicat.

El trànsit total del Port de Barcelona s'ha mantingut estable entre el gener i el setembre amb 34,9 milions de tones, i el tràfic de contenidors ha crescut un 4%, amb un avenç del 10% en les importacions i del 9% en les exportacions.

El tràfic de vehicles ha augmentat un 18%, fins a 633.000 unitats, amb un increment del 4% en les exportacions i del 41% en les importacions, i els granels líquids han caigut un 9% respecte als nou primers mesos de l'any passat.

Més passatgers
Respecte a passatgers, el Port de Barcelona n'ha rebut 2,9 milions, un 5,5% més, dels quals 1,9 han estat creueristes (+5%) i un milió usuaris de ferris (+6%).

En aquest últim apartat, ha destacat l'increment del cabotatge amb les illes Balears, que ha estat un 7% superior al del mateix període de l'any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada